menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Velsen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Velsen

Een kundige Payroll uit Velsen helpt u graag verder.

Is payrolling in Velsen iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Velsen of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Velsen een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Velsen u het voordeligst uit bent.

402
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.430
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Velsen

Professionele payrollbedrijven uit Velsen

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Velsen. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Gianny Lagerwerf, regiomanager in Velsen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Velsen.

Vergelijk effectief payroll pro’s regio Velsen!

Onderzoek is al door ons geregeld voor uw onderneming. Zo simpel kan het zijn, toch? Bij ons staan payroll organisaties geregistreerd die uitermate ervaren ervaren zijn. Het zijn deskundigen met ruime ervaring in Human Resource Management. Bedenk eens hoeveel tijd u nu kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn uw personeelskosten? Bedenk ook eens wat u kunt doen met de vrijgekomen tijd, indien u besluit gebruik te gaan maken van payrolling

Nieuwsgierig hoe payrolling voor uw onderneming kan uitpakken? Vraag dan eens zonder verdere verplichtingen payroll prijsopgaven aan. U kunt nu eenvoudig en snel via onze internetsite bij meerdere payroll bedrijven in Velsen meerdere prijsopgaven aanvragen. Zo kunt u eenvoudig vergelijken en kiezen met welk payroll bedrijf u wilt verder praten.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Velsen te zeggen hebben!

img

Albert-Jan van Rijswijk

Zoals beloofd had Professionals Velsen meteen een geschikte Payroll aangeleverd. Ik ben dan ook te spreken over deze service. Ik zou Professionals Velsen dan ook echt aan iedereen aanraden.

img

Sophie Heimeriks

Na al met diverse payroll bedrijven contact te hebben gehad dacht ik, ik geef Professionals Velsen eens een kans. Dat was een goede keuze, ik kreeg vrijwel meteen een duidelijk overzicht van meerdere aanbieders en het maakte het eenvoudig om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Velsen

Let's Talk

Bij Professionals Velsen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier