menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Velsen weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Velsen

Een kundige Mediator uit Velsen helpt u graag verder.

Beide partijen winnen dankzij gecertificeerde mediators uit Velsen

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflict om daar gezamenlijk weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal ook nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Hij of zij luistert voornamelijk naar de mening van beide partijen en zal vervolgens trachten de problemen duidelijk te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat de partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen acceptabel is. Later kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een wettig document. Zo wordt voorkomen dat er later eventueel weer een conflictsituatie ontstaat.

Mediator uit Velsen biedt oplossingen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Conflicten komen regelmatiger vaker voor dan u zult denken. Geschillen waarvoor men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Relaties verslechteren en men wil niet meer naar elkaar te luisteren. Standpunten verharden. De gang naar bijvoorbeeld een advocaat is in dit soort gevallen niet nodig.

Mediation, of bemiddeling bij conflicten in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig ingezet en wordt steeds populairder. Vaak wordt mediation vandaag de dag ingezet als de eerste stap naar de oplossing van een geschil.

Men kan de bemiddeling van een mediator uit Velsen onder andere inschakelen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • werkgever en werknemer conflicten
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
508
Klanten geholpen met mediators vergelijken
3.430
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Velsen

Heeft u een zakelijke mediator uit Velsen nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Velsen of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Velsen.

mac
mac
img

Ik ben Gianny Lagerwerf, regiomanager in Velsen. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Velsen.

Op zoek naar fijne bemiddelaars uit Velsen?

Het is te adviseren een mediator te kiezen lid is van Professionals Velsen. Wil een mediator ingeschreven zijn in ons register, dan moet deze aan een aantal standaard kwaliteitseisen te voldoen. U kunt zeker weten te maken heeft met met een zeer ervaren en professionele mediator, als deze is aangesloten bij Professionals Velsen. U kunt er tevens zeker van zijn dat de mediators die bij ons ingeschreven staan, zijn geregistreerd in het nationaal register.

Voorkom een juridisch proces. Een uitspraak van de rechter kent winnaars en dus ook verliezers, bij mediation komen beide partijen als winnaar uit de bus. U kunt bij ons op het platform gemakkelijk meerdere mediation offertes opvragen. Op die manier kunt u de mediators vergelijken en besluiten met wie u wilt samenwerken. De voordeligste? Of misschien een mediator bij u in de buurt?

Het grootste voordeel van professionele mediators uit Velsen is, dat beide partijen het op den duur eens worden en alsnog een oplossing vinden waar beiden aan gewerkt hebben en beiden achter staan. Een uitspraak via de rechtbank moet door alle partijen worden geaccepteerd, en dat hoeft zeker niet altijd in uw voordeel te zijn.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Velsen te zeggen hebben!

img

Youri Fuit

Goede afspraken kunnen maken met de Mediator die Professionals Velsen voor mij had gecontacteerd. Er werd goed met mij meegedacht waardoor het uit zoekproces eigenlijk super makkelijk was. Ik ben super tevreden over de dienst die Professionals Velsen levert.

img

Marlieke Klein Oonk

Na al met diverse mediators samengewerkt te hebben dacht ik, ik laat het Professionals Velsen eens proberen. Dat had ik eerder moeten doen, ik kreeg vrijwel meteen een mooi overzicht van verschillende professionals en het maakte het makkelijk om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Velsen

Let's Talk

Bij Professionals Velsen staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier